Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

NYHEDER | BLIV MEDLEM OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

Black Friday 2021

26.11.21

BLACK FRIDAY UDSALG 2021

I år fejrer vi Black Friday den 26. november, og du er inviteret! Black Friday er den perfekte mulighed for at købe dit yndlingssmykke til en fordelagtig pris. Brug vores Black Friday tilbud til at forkæle dig selv og en, der fortjener en personlig og unik gave, hvad enten det er til adventskalenderen, julegaver eller en værtindegave til nytår. Bliv inspireret i dag, og vær forberedt på vores store Black Friday udsalg. Du vil uden tvivl finde noget, du ikke vidste, du havde brug for til en fantastisk pris.

Mens du venter på Black Friday 2021

Udforsk vores brede udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe i forskellige designs i flere forskellige former. Alle vores smykker er belagt med ægte guld, sølv eller rhodium. Husk at tilføje det til din personlige ønskeliste for at finde ud af, om det er en del af vores udvalgte Black Friday tilbud.

Øreringe

BLACK FRIDAY ØRERINGE

Et par øreringe er den ekstra magiske detalje der indrammer dit ansigt og fuldender dit personlige look. På vores Black Friday udsalg kan du finde dansk designede øreringe belagt med ægte guld, sølv eller rhodium til den kommende sæson eller til en julegave. I vores brede udvalg af øreringe finder du noget til enhver lejlighed, uanset om du leder efter simple guldøreringe til hverdag, flotte øreringe til jul, festlige kædeøreringe til nytårsaften, perleøreringe eller endda øreringe med farvede glaskrystaller der lyser op i de mørke vintermåneder. Vi har smukke minimalistiske øreringe, link øreringe, kreolske øreringe og hoops. Gå på opdagelse i vores store sortiment allerede nu.


Halskæder

BLACK FRIDAY HALSKÆDER

Udforsk Dansk Copehagen store sortiment af halskæder på Black Friday 2021, hvor du kan finde korte, mellemlange og lange halskæder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv. På Black Friday kan du finde fantastiske tilbud på skønne halskæder der passer til enhver halsudskæring. Vi har mange typer halskæder, afhængigt af dit humør og din foretrukne stil. Du kan vælge den klassiske chain halskæde, der ser fremragende ud med perlevedhæng eller klare krystaller, eller prøv en multistyleable halskæde der giver uendelige muligheder. Mix & match med andre halskæder for at skabe den perfekte kombination. Mens du venter på Black Friday kan du udforske vores brede sortiment og udvælge dine yndlingskæder allerede i dag.


Armbånd

BLACK FRIDAY ARMBÅND

Gå på opdagelse i vores udvalg af dansk designede armbånd på Black Friday 2021 hos Dansk Copenhagen. Et armbånd er et personligt smykke der på bedste vis fuldender dit outfit. Fremhæv din personlige stil ved at tilføje et funklende festligt armbånd eller et klassisk perlearmbånd. Lav et fashion statement med vores armbånd belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv, og gør dig klar til julen, julefrokoster og nytårsfest med nye accessories. Mens du venter på Black Friday udsalget, kan du få inspiration til dit nye unikke look med vores armbånd til kvinder og vælge mellem justerbare armbånd, kæde armbånd, krystal armbånd og elastiske armbånd.

Ringe

BLACK FRIDAY RINGE

Find din yndlings klassiske eller minimalistiske ring hos Dansk Copenhagen. Tilføj et elegant touch til din stil med vores stacking ringe, som du kan mixe og matche alt efter dit humør. På vores store Black Friday udsalg har vi et bredt udvalg af ringe, lige fra skønne statement ringe, signature ringe, chunky fashion ringe og justerbare ringe, så du kan være sikker på at finde noget, du kan lide. På Black Friday kan du også få startet på dine juleindkøb. En ring er den perfekte gave til en du holder af, det er en personlig gave der vil blive husket og værdsat i lang tid. Find tidløse ringe belagt med ægte guld, sølv eller rhodium og se om de er en del af vores Black Friday udsalg.

Hvornår er Black Friday 2021?

Black Friday er altid den sidste fredag ​​i november. I år falder det fredag ​​den 26. november 2021. Hvis du går glip af alle vores gode tilbud på Black Friday, er der ingen grund til panik, mandagen efter Black Friday holder vi vores store Cyber Monday udsalg hvor det også vil bugne med fantastiske tilbud på lækre smykker.

Hvad er Black Friday?

Siden Black Friday opstod tilbage i 1970-erne, er dagen blevet en af de største shoppingdage i hele verden. Overalt kan man denne dag finde fantastiske tilbud og dermed benytte chancen til at købe noget lækkert til sig selv, eller tage hul på julegaveindkøbene og få gaverne i hus i god tid. Stadig nysgerrig på hvad er Black Friday? Så klik ind og læs mere om historien bag den store tilbudsfest. 

Hvordan fungerer Black Friday?

Vi vil offentliggøre vores Black Friday smykketilbud senere på efteråret. Mens du venter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få 10% på dit første køb og være en af ​​de første til at få besked om Black Friday tilbud hos Dansk Copenhagen.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores Black Friday udsalg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe eller skrive til os lige her. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende din ordre, betaling, levering eller returnering, finder du højst sandsynligt dit svar på vores FAQ -side.

Vi kan ikke vente med at se, hvad du vil vælge!