Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

TILMELD DIG OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

Cyber Monday 2022

28.11.22

CYBER MONDAY UDSALG 2022

Kom og fejr Cyber Monday med os! Vi glæder os til at fejre en af ​​de største online shoppingdage med dig og vise dig vores Cyber ​​Monday tilbud. Hvis du går glip af vores mange Black Friday tilbud, skal du ikke bekymre dig, med Cyber ​​Monday kan du stadig nå at få del i udsalget. Vi ser frem til at forkæle dig med rabatter på en lang række af vores smykker.
Vores Cyber ​​Monday udsalg byder på tidløse, justerbare og multi-styleable smykker til dig. Cyber ​​Monday er ligeledes en fantastisk mulighed for at tage hul på juleindkøbene med gode tilbud på smykker i alle kategorier. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om vores Cyber ​​Monday udsalg, og indtil da kan du gå på opdagelse i vores smykkekollektioner og finde dine favoritter nu.

Mens du venter, kan du finde inspiration i vores udvalg af dansk designede smykker

Vi har skabt et helt nyt inspirations-site, hvor du finder masser af kreative og inspirerende ideer til dit nye look, og måske finder du noget, du ikke vidste, du havde brug for! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vil du være en af ​​de første til at få besked om vores Cyber Monday tilbud og få eksklusive medlemsfordele.

Halskæder

CYBER MONDAY HALSKÆDER

Udforsk Dansk Copenhagens store udvalg af halskæder på Cyber ​​Monday, hvor du kan finde korte, mellemstore og lange halskæder. Vi har et stort udvalg af justerbare kæder, der passer til enhver halsudskæring. Vi har en række lækre halskæder i minimalistisk design samt statement halskæder og tidløse klassikere. Afhængigt af dit humør og din foretrukne stil, kan du mixe og matche og skabe den perfekte kombination. Lav din egen Cyber ​​Monday ønskeliste med dine favorithalskæder. Oplev vores nuværende samling af halskæder til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium og sølv, samt perlehalskæder. Mange af vores halskæder er justerbare, så du kan tilpasse længden og opnå dit ønskede look.

Øreringe

 CYBER MONDAY ØRERINGE

Et par øreringe er den ekstra magiske detalje der indrammer dit ansigt og fuldender dit personlige look. Find øreringe i dansk design på Cyber Monday, uanset om du leder efter festlige øreringe, statement øreringe eller funklende øreringe til at lyse op i de mørke vintermåneder. Vi har skønne minimalistiske ørestikker, creoler og hoops øreringe. Gør dig klar til Dansk Copenhagen Cyber Monday udsalg, og vælg dine yndlingssmykker allerede nu. Gå på odagelse allererede i dag i vores nuværende samling af øreringe til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv samt flotte perleøreringe med flotte naturlige ferskvandsperler.

Armbånd

CYBER MONDAY ARMBÅND

Oplev udvalgte armbånd i dansk design på Cyber Monday hos Dansk Copenhagen. Brug et personligt tilbehør, der fuldender dit outfit og tilføjer det sidste touch. Gør dig klar til at shine til sæsonens fester og julefrokoster med et modigt fashion statement. Få inspiration til dit personlige look med vores brede udvalg af armbånd til kvinder, og vælg mellem elastiske armbånd, bøjelige armbånd, link armbånd og kæde armbånd. Udforsk vores nyeste kollektion af armbånd til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv. Find perlearmbånd med de flotteste naturlige ferskvandsperler.

Ringe

CYBER MONDAY RINGE

Find ringe til enhver lejlighed. På Cyber Monday kan du finde ringe i dansk design, uanset om du leder efter simple og minimalistiske ringe, funklende og festlige ringe til at lyse op i de mørke vintermåneder eller chunky statement ringe til at understrege din personlighed. Vi har smukke ringe i flere størrelser samt bøjelige ringe der passer til enhver hånd. Gør dig klar til Dansk Copenhagen Cyber Monday udsalg, og vælg dine yndlingssmykker allerede nu. Oplev vores nuværende samling af ringe til kvinder belagt med 14 karat guldrhodium eller sølv

CYBER MONDAY GAVER TIL DIG OG DEM DU HOLDER AF

Forkæl dig selv eller overrask en speciel person med en smykkegave på Cyber ​​Monday og skab et kærligt minde. Find inspiration i vores smykkegaveguide med vores håndplukkede styles til enhver lejlighed, uanset om det er den perfekte julegave, en mindeværdig fødselsdagsgave, en personlig jubilæumsgave eller en bryllupsgave i kærlighedens navn. Vi har et bredt udvalg af enestående dansk designede halskæder, ringe, armbånd, øreringe og accessories i forskellige stilarter . Gå på opdagelse i vores elegante smykker hvor du kan finde alt fra et lækkert armbånd til din søster, en tidløs sølvring til din mor eller du kan overraske din kæreste med flotte perleøreringe eller en 14 karat guldhalskæde. Hvis det er svært at vælge de helt rigtige smykkegaver, så fortvivl ej, med vores smykkesæt finder du nøje udvalgte smykker der kommer i en lækker gaveæske .

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og bliv en af de første til at få besked om vores Cyber Monday Day tilbud samt sneak peeks, smykkeguides og meget mere.


SMYKKER TIL ENHVER LEJLIGHED PÅ CYBER MONDAY

Hos Dansk Copenhagen har vi et bredt udvalg af smykker til enhver lejlighed, uanset om det er det simple yndlingssmykke til hverdag, det stærke statement smykke til arbejdet eller det funklende smykke til festlige lejligheder, så har vi noget til dig. Vores sortiment strækker sig over forskellige stilarter, materiale og udtryk. Tilføj for eksempel cool og minimalistiske ørestikker eller små, chunky hoops til dit hverdagsoutfit. Du kan også gå på opdagelse i vores samling af shiny hoop eller creole øreringe og kombinere det med en halskæde, et armbånd eller funklende ringe til at fuldenede dit look. Smykkerne er perfekte til sæsonens festlige lejligheder såsom julefrokoster, nytårsfesten eller en aften ude med veninderne. Leder du efter det perfekte arbejdsoutfit? Sæt tonen an med stilede og feminine ferskvands-perleøreringe eller farverige glaskrystal-smykker og kombiner det med en cool, sort blazer. Uanset om du foretrækker chunky chain halskæder, store hoops et modigt ear stack look, ferskvandsperler eller funklende krystaller, så har vi det. Find dine favoritter allerede i dag, og vælg mellem 14 karat guld, rhodium eller sølvbelagte smykker.

Kan vi hjælpe dig med noget?


Vi vil så gerne hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du er altid hjertelig velkommen til at ringe til os eller skrive til os lige her.

Ses vi til Cyber Monday 2022?