Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

NYHEDER | BLIV MEDLEM OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

Handelsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF HJEMMESIDEN

Hjemmesiden ejes og drives af Dansk Smykkekunst A/S., virksomhedsregistreringsnummer 10395895, Ellekær 6, 2730 Herlev, Danmark. Alle navne, mærker, varemærker og logoer på hjemmesiden ejes af Dansk Smykkekunst A/S i Danmark eller deres tilknyttede partnere eller selskaber. Alle navne, mærker, varemærker og logoer er ophavsretsbeskyttede og/eller registrerede varemærker og må kun benyttes med tilladelse fra Dansk Smykkekunst A/S eller de respektive ejere af disse rettigheder. 

Indholdet på hjemmesiden såsom tekst, grafik, ikoner, billeder, videoer, lydfiler og software ejes af Dansk Smykkekunst A/S eller deres tilknyttede partnere eller selskaber. Download af indhold fra hjemmesiden er kun tilladt til personligt og ikke-kommercielt brug og under forudsætning af overholdelse af ophavsretten. Det er ikke tilladt at kopiere, distribuere eller genudgive indhold fra hjemmesiden til offentligt eller kommercielt brug eller på anden måde bruge det ophavsretsbeskyttede indhold uden tilladelse fra Dansk Smykkekunst A/S eller deres tilknyttede partnere og selskaber.
Dansk Smykkekunst A/S yder ingen garanti for nøjagtigheden af oplysningerne på hjemmesiden. Vi kan imidlertid altid kontaktes vedrørende ukorrekte oplysninger på hjemmesiden. Dansk Smykkekunst A/S forbeholder sig ret til at ændre indholdet på hjemmesiden til enhver tid uden forudgående varsel.

Vi gør dig opmærksom på, at vi nogle gange linker til hjemmesiden www.dansksmykkekunst.dk. Denne side er ejet af Dansk Smykkekunst A/S i Danmark.
Hvis hjemmesiden indeholder links til tredjepartssider, yder Dansk Smykkekunst A/S. ingen garanti for indholdet på sådanne tredjepartssider. Linkene stilles til rådighed som en service til brugerne, og besøg på de linkede tredjepartssider sker på brugerens eget ansvar.

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

HANDELSBETINGELSER

Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Dansk Smykkekunst A/S , Ellekær 6, 2730 Herlev, Danmark , virksomhedsregistreringsnummer 10395895, til kunder, der bestiller varer på Dansk Smykkekunst’s online shop.

1. Kontraktsindgåelse

Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og Dansk Smykkekunst A/S, når din ordre er blevet bekræftet af Dansk Smykkekunst A/S . Dansk Smykkekunst A/S sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse.

Du kan udelukkende købe produkter på Dansk Smykkekunstst A/S ’s online shop som privat forbruger og ikke som erhvervskunde.

2. Priser, gebyrer og fragt
Alle priser oplyses inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på Dansk Smykkekunsts online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Dansk Smykkekunst A/S forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på Dansk Smykkekunst A/S ’s online shop. Dansk Smykkekunst A/S tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på Dansk Smykkekunst A/S ’s online shop til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser baseret på januar 2016 priser i Danmark. 

Fragtpriser og muligheder ved bestilling af varer på Dansk Smykkekunst A/S ’s online shop fremgår af oversigten ved check-out. 

Vi leverer i øjeblikket ikke til Grønland og Færøerne. 

3. Levering & Kortbetaling

Dansk Smykkekunst A/S accepterer og afsender under normale omstændigheder ordrer inden for 2 hverdage. Den sædvanlige leveringstid fra afsendelse af ordrebekræftelsen er:
GLS: 2-4 hverdage

Dansk Smykkekunst A/S forbeholder sig ret til at udelukke personer fra at købe via Dansk Smykkekunst A/S ’s online shop.

Dansk Smykkekunst A/S er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager.

Først når din ordre er afsendt, hæver vi ordre-beløbet på dit kort.

4. Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde den indgåede aftale uden begrundelse.

Returret

Returretten gælder i 30 dage.

Perioden beregnes fra den dag, du har modtaget varen.
Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, søndag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvordan fortryder du aftalen?

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du meddele Dansk Smykkekunst A/S din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. (Dansk Smykkekunst A/S , Ellekær 6, 2730 Herlev, Danmark, info@danskcopenhagen.dk 3860800 ). Denne meddelelse kan du let og enkelt sende til vores kundeservice via vores kontaktformular.

Modtager vi dine varer retur uden meddelelse fra dig om udnyttelse af din fortrydelsesret, vil vi betragte returneringen af varerne som en udøvelse af retten til at fortryde købet.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@danskcopenhagen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Tilbagebetaling

Hvis du gør din fortrydelsesret gældende, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Returnering af varer

Du returnerer varerne til Dansk Smykkekunst A/S uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du gør din fortrydelsesret gældende. Returneringen betragtes som rettidig, hvis varen er indleveret til postforsendelse eller en anden form for forsendelsesservice, der er ansvarlig for forsendelse af varen til Dansk Smykkekunst A/S, før udløbet af de 30 dage. 

Du skal betale omkostninger i forbindelse med returnering.

Returnering skal ske med omdeling til vores Hovedkontor. Vi modtager ikke pakker der er sendt til pakkeshops, posthuse el. lign.

Varer returneres til Dansk Smykkekunst A/S, Ellekær 6, 2730 Herlev, Danmark

Brugte/forringede varer

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Se her hvordan du passer på dine smykker.

Specielt tilvirkede varer

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

5. Meddelelse ved fejlagtige varer
Dansk Smykkekunst A/S giver efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret. Vi tilbagebetaler fragtomkostninger ifølge Post Danmarks takster, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Du reklamerer ved at sende kontaktformularen (påført returårsagskoden) samt den fejlagtige vare til os på denne adresse:

Dansk Smykkekunst A/S, Ellerkær 6, 2730 Herlev, Danmark

6. Ansvar
Dansk Smykkekunst A/S er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er Dansk Smykkekunst A/S fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.
Dansk Smykkekunst A/S’s erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt.
Dansk Smykkekunst A/S påtager sig produktansvar over for dig ifølge gældende lovgivning.

7. Gavekort
Bemærk, at du ved køb af et gavekort fra Dansk Smykkekunst A/S s online shop accepterer de generelle vilkår og betingelser for gavekort. Der kan i øjeblikket ikke købes gavekort.

Rabatkoder eller andre former for rabatter kan ikke anvendes til køb af gavekort.

8. Hvis du vil klage over dit køb
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@danskcopenhagen.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@danskcopenhagen.dk.

9. Persondata

  • Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.