Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

BESTIL JULEGAVEN SENEST D.20. DECEMBER KL.12

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-3 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

JUSTERBARE HALSKÆDER

Skab et nyt udtryk hver gang vores halskæder bruges

Har du fundet den perfekte halskæde, men så passer længden ikke til dit tøj? Med vores justerbare kæder kommer du aldrig til at mangle en halskæde igen, da du kan tilpasse halskædens længde, så den altid passer perfekt til dit outfit. Uanset om du er til korte eller lange kæder, kan du finde dit match her. Halskæderne kan bruges til den skarpe V-Neck bluse, Turtle-neck trøjen eller kjolen med den dybe ryg. Vi giver dig her muligheden for at udnytte halskædens fulde potentiale og få mest muligt ud af dit smykke. De fleste kæder kan justeres fra 30-100 cm. 

Tilpas dit look med vores slider clasp lås

Vores justerbare slider clasp hjælper dig med at fuldende dit look. Den fine og enkle lås sørger for at du altid kan bruge din yndlingskæde til alle dine favorit outfits. Hver længde giver et nyt og enestående look, så kæden tilpasses dig og din unikke stil. Kædens lås er simpel og diskret, den kan dermed nemt gemmes nede under din overdel eller vises ned af en bar ryg. Vi har valgt netop at bruge denne lås for at give dig uendelige muligheder for perfekt styling, så du aldrig er begrænset af halskædens længde. Skab din unikke stil i dag.

Justerbare Halskæder