Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

TILMELD DIG OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

Om Dansk Copenhagen


Vores historie

Christian og Malene repræsenterer den dynamiske duo bag Dansk Copenhagen. De udgør anden generation af familiefirmaet, som blev grundlaget for knap 50 år siden i København, og de fører i dag en af Skandinaviens største kollektioner af smykker og accessories. Med Malene som den stærke, kreative drivkraft bag brandet og Christian som den målrettede, driftige direktør, har firmaet gennemgået en spændende udvikling gennem årene. Siden begyndelsen har duoen tilbudt unikke designs til attraktive priser og løftet niveauet for modesmykker. I dag sidder 10 dedikerede medarbejdere på hovedkontoret, og hver især bringer de virksomheden fremad med deres individuelle færdigheder kombineret med fælles ambitioner og mål.

Dansk designede smykker

"Jeg er inspireret af sæsonernes trends, men vi forbliver tro mod vores skandinaviske arv og perfekterer vores moderne, danske udtryk.. De smukkeste smykker er dem, som fremhæver din unikke stil og viser præcis, hvilket humør du er i. I vores verden af forskellige stilarter repræsenteret i vores kollektioner, kan du være sikker på at finde de helt rigtige smykker og accessories til enhver lejlighed. Det er så vigtigt for mig, at mine smykker giver dig lyst udforske grænser, kombinere dine smykker på ny og skabe et unikt udtryk gang på gang."

Du vil hurtigt indse hvor let du kan sammensætte vores kollektioner med hinanden og skabe fantastiske stylings - præcis som det skal være.

Hjertet bag Dansk Copenhagen

Vi og Zoe tilbringer vores fritid i staldene med vores heste Copperfield, Zenon Blue, F/S Davidorff og Storms Tempesta. Det er en fantastisk kontrast til det høje tempo i modeindustrien. Billedet er flere år gammel - og måske kan du genkende den unge pige til venstre på billedet. Det er Isabella - som i dag er 18 år og modellen på alle vores kampagner og brochurer. Måske hun bliver 3. generation .....????

Zoe - Kontorets maskot

Zoes er familens Grand Danois som naturligvis har sin egen plads med bløde puder midt i kontoret. Zoe er som de fleste af hendes race - meget mageligeligt anlagt. Zoe's rolle i firmaet er derfor at skabe et stressfrit miljø gennem hendes meget afslappende tilgang til livet.

Dansk Copenhagen modtog i 2014 Kong Frederik IX Eksport Prisen

90% af vores salg ligger uden for den danske grænse, og vi har et meget stærkt samarbejde med agenter og distributører i Europa samt USA. På baggrund af denne udvikling modtog vi i 2014 Eksportprisen. Eksport Prisen gives en gang årligt til dè danske virksomheder som har bidraget med en ekstraordinær indsats til gavn for den danske eksport. Vi var derfor meget stolte, da vi skulle modtage prisen på Kongeskibet Dannebrog overdraget af Prins Henrik.

Dansk Copenhagen støtter hvert år Familier Med Kræftramte Børn

Vi bidrager til personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn. Foreningen udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under. Vi har begge haft sygdommen meget tæt inde på livet, og derfor falder det os helt naturligt at bidrage til dette projekt.

Gazellevirksomhed

Dansk Copenhagen har gentagende gange vundet en Gazellepris, som tildeles hurtigt-voksende virksomheder som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode.