02.04.20 - Vi leverer som normalt - Leveringstid 2-4 hverdage - Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt er opnået

2-4 hverdages leveringstidFri fragt på alle ordrerTilmeld nyhedsbrev og opdag vores nye kollektion

Om Smykkerne

 

Smykker lavet med hjerte og sjæl

"Jeg har først lavet en god kollektion når du - uanset din stil, alder og oprindelse - vil kunne finde smykker og tilhørende accessories som understreger din personlige stil."

- Malene

Nikkel- og blyfri smykker

Smykkerne fra Dansk Smykkekunst er nikkel- og blyfri. De er hovedsageligt fremstillet af kobber eller messing, som er belagt med 14. karat guld, sterling sølv, hematit, rosen guld eller rhodium. Rhodium er et fint ædelmetal ligesom sølv, men fordelen ved rhodium er, at det ikke anløber ligesom sølv. Ydermere er smykkerne prydet med krystaller, glas- og ferskvandsperler, halvædelsten, perlemor og emalje af højeste kvalitet. Alle vores ørestikker er desuden fremstillet af kirugiskstål.

PAS GODT PÅ DINE SMYKKER

Jo bedre du passer på dine smykker - jo længere holder de sig pæne. Smykkernes belægning påvirkes af kosmetik, parfume, vand og alkohol samt medicinindtagelse, ubalance i kroppen og sved. Disse faktorer medfører en kemisk reaktion i metallet, som er med til at slide belægningen af. Derfor anbefaler vi, at du tager smykkerne af, når du bader, dyrker sport eller sover. Slitage anses dermed ikke for produktionsfejl. Hvis du finder det nødvendigt at rense dine smykker, f.eks. hvis du har været i kontakt med klorin, parfume eller hårspray, må du kun bruge lunkent vand og en blød klud.

Vil du være med ...

Jeg laver en ny kollektion hver 6. måned - måske har du en helt unik idé eller står og mangler et helt bestemt smykke til dit outfit.

Send mig gerne en mail på malene@dansksmykkekunst.dk, og lad os tage en snak om dine ønsker til næste kollektion.

Don´t Miss Out
@danskcopenhagen