MODTAG ET GRATIS ARMBÅND VED KØB PÅ 499 DKK ELLER MERE

Fri fragt ved køb over 300,00 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage Fri fragt ved køb over 300 DKK 30 dages returret

Infinity

Om smykker og materialer


Alle de smykker, som du finder på vores hjemmeside, er designet af Malene Storm. Hun er den kreative og passionerede drivkraft bag smykkefirmaet, og hun fortæller her om materialevalg og design:

Belægninger


Alle smykkerne er belagt med enten 14 karat guld, sølv eller rhodium. Sølv og rhodium minder meget om hinanden – men sølv virker en smule mere hvidt – især i den matte udgave. Sølv kan anløbe, hvorimod rhodium er meget modstandsdygtigt og holder sig pænere over en længere periode.

om materialer

Alle mine smykker er naturligvis nikkel- cadmium og blyfri. Alle ørestikker er desuden fremstillet af kirurgisk stål.

Basematerialer


Kobber er en af mine yndlingsmaterialer, når jeg designer smykker. Kobber er et 100% naturligt grundstof fra jorden, og det er helt naturligt nikkelfrit. Materialet er meget modstandsdygtigt – og samtidig kan det formes i det uendelige. Kobber har også en god vægt – hvilket jeg sætter stor pris på, da jeg gerne vil have lidt tyngde i mine smykker. Kobber er et af de få metaller, der optræder som rent metal i naturen, frem for i kemisk forbindelse med andre stoffer – og det har en stor betydning for mit valg. Derudover kan kobber genanvendes igen og igen, hvilket også vejer tungt i min beslutning om brug af kobber.
Blandingsmaterialet messing anvender jeg altid, når materialet skal være justerbart – fx i justérbare ringe og armringe. Messing er blødere, og det gør det muligt at forme f.eks. åbne armbånd, så de altid sidder perfekt på dit håndled. Messing er en legering af smeltet kobber, hvor der tilsættes zink.
Skal der anvendes meget metal i designet – anvender jeg et lettere materiale end ren kobber og et mindre blødt materiale end messing. Typisk bruger jeg kobber blandet med tin. Forholdet er typisk 83 % kobber og 17 % tin.


Perler og krystaller


I øjeblikket er perler en stor trend, og jeg bruger altid ægte ferskvandsperler (aldrig plastik eller akrylperler). Det skyldes blandt andet, at ægte perler naturligt varierer en smule i både form og farve, hvilket gør hvert eneste perlesmykke helt specielt. I Challenge Femininity kollektionen finder du øreringe, armbånd og halskæder med barokke ferskvandsperler.
Jeg anvender også krystaller, som skinner med de karakteristiske facetslebne overflader. I kollektionen finder du Cubic Zirconia (CZ), som er en kunstigt fremstillet smykkesten i familie med krystal, men den er hårdere og af bedre kvalitet. Det er den mest udbredte krystalsten, og jeg elsker at bruge dem i mine designs, fordi de skaber et glimtende og eksklusivt udtryk. Afhængig af design og størrelse på stenen, anvender jeg også glaskrystaller, som ligeledes reflekterer lyset. I Illuminate Yourself kollektionen finder du mine mest glitrende og funklende designs med både CZ krystaller og glaskrystaller.  

Designprocessen

Design processen

Designprocessen består for mig først af mange timers overvejelser om, hvilke udtryk jeg ønsker at skabe. Hvordan skal overfladerne i kollektionen skille sig ud – hvilken struktur skal være den primære – hvordan sikrer jeg, at kollektionen går i tråd med mit ønske om at give alle kvinder mulighed for at skabe deres eget, personlige udtryk.
Både materialer, former og teksturer er i min design proces helt essentielle. Strukturen på et smykke kan være en overflade, der er pudset med en grov sandsten for at skabe et børstet udtryk. Effekten af denne arbejdsproces giver mig følelsen af dybde i designet og fremhæver det smukke ved afrundede og cirkulære designs.
Når jeg mikser denne struktur med en helt enkel, mat overflade føler jeg, at disse to får det bedste frem i hinanden. Egentlig er jeg nok meget betaget af kontrasterne der opstår, når 2 verdener mødes. Jeg tror, at dette modsætningsfyldte univers beskriver min egen personlighed meget godt, og det er sikkert derfor, jeg føler mig godt tilpas her.
I kollektionen vil du hurtigt bemærke, at børstede, matte og blanke overflader kan kombineres for at skabe dynamiske og varierede udtryk.

Læs mere om Christian, Malene og Dansk Copenhagen her