Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

TILMELD DIG HER OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

Singles Day 2021

11.11.21

SINGLES DAY SMYKKEUDSALG 2021

Vi glæder os til at fejre Singles Day og forkæle dig med utalige gode tilbud. Singles Day er den nye internationale shoppedag, og uanset om du er single eller i et lykkeligt forhold, fortjener du at forkæle dig selv eller nogen du holder af, med vores online udsalg på dansk designede smykker. 

Mens du venter, kan du finde inspiration i vores udvalg af danske designede smykker

Mens du venter, kan du på denne side finde inspiration til din næste yndlingshalskæde, ring, øreringe eller armbånd. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du være en af de første til at få besked om vores tilbud og eksklusive medlemsfordele.

Se aktuelle tilbud nedenunder

Halskæder

SINGLES DAY HALSKÆDER

Begynd at planlægge din Singles Day-ønskeliste med dine favorithalskæder. Udforsk Dansk Copenhagens store sortiment af sølv- og guld halskæder. Understreg din personlige stil med en halskæde fra vores dansk designede kollektioner. Gå på opdagelse i vores mange designs fra vores nyeste kollektion af halskæder til kvinder, belagt med 14 karat guldrhodium eller sølv. Find halskæder dekoreret med ferskvandsperler og glaskrystaller. Mange af vores halskæder er justerbare, så du kan tilpasse længden og opnå dit ønskede look. 


Øreringe

SINGLES DAY ØRERINGE

Et par øreringe er den ekstra magiske detalje, der perfekt indrammer dit ansigt og fuldender dit look. Du kan udforske vores fine dansk designede øreringe i guld eller sølv til sæsonens mange fester. Uanset om du er på udkig efter festlige øreringe til jul, eksklusive øreringe til nytårsaften eller funklende øreringe med farvede sten for at lyse mørke vintermåneder op. Vi har smukke minimalistiske ørestikker, kreoler, kædeøreringe og dråbe øreringe med vedhæng dekoreret med skinnende krystal udsmykninger og ægte ferskvandsperler. Bliv klar til Dansk Copenhagen Singles Day-salg, og vælg dine favorit smykker fra vores nyeste kollektion af øreringe til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv. Find øreringe dekoreret med ferskvandsperler og glaskrystaller

Armbånd

SINGLES DAY ARMBÅND

Udforsk vores udvalg af armbånd hos Dansk Copenhagen og overrask en du holder af eller forkæl dig selv med en særlig smykkegave. Vi har et bredt sortiment af sølv- og guldbelagte armbånd til kvinder. Gå på opdagelse i vores mange eksklusive designs i alt fra lænke armbånd i vintage stil til elegante minimalistiske armbånd. Brug dem hver for sig eller sæt flere sammen for at skabe dit personlige look. Kombinér smalle, fine armbånd med et chunky kæde armbånd for at skabe en kontrastfuld stemning eller bær et panzer armbånd for et stilfuldt og cool look. Hold øje med vores Singles Day armbånd udsalg 2021. Udforsk vores nyeste kollektion af armbånd til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv. Find armbånd dekoreret med ferskvandsperler og glaskrystaller

Vis kærlighed på Singles Day til én du holder af med en personlig smykkegave

Singles Day er en af de mest populære internationale shopping dage på året, fordi man kan opnå store besparelser på gaver til sig selv eller en julegave til en særlig person. Find smykkegaver til enhver anledning, f.eks. smykkegaver til konfirmation, fødselsdagsgave, julegave eller Mors dags gave. Tilkøb en af vores fine gaveæsker til den du holder af. Vi har et fint udvalg af dansk designede halskæder, ringe, armbånd, øreringe og accessories i forskellige stilarter til enhver smag. 

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få besked om eksklusive Singles Day og 10% af på dit første køb.

Smykker til enhver anledning på Singles Day:
JUL, FESTER OG ARBEJDE

Forvandl dit look fra arbejde til fest med Dansk Copenhagens udvalg af smykker i forskellige stilarter, materialer og udtryk. Vi har gjort det let for dig at købe smykker på Singles Day ved at kategorisere de forskellige lejligheder.

Smykker til fest

Klar til sæsonens fester? Udforsk vores smykke kollektioner og find inspiration til dine fest outfits til alle julens fester og smykker til nytårs festen. Hvis du ønsker at tilføje ekstra shine til dit festoutfit, kan du vælge et par funklende øreringe med til den sorte kjole eller bær en lang rosa guld halskæde for at komplementere en kjole med en dyb udskæring. Det er perfekt til festlige lejligheder som jul, nytårsaften, eller når du har brug for at tilføje ekstra glam til en fest. Du kan også holde det helt enkelt ved at lade ét smukt smykke løbe med al opmærksomheden i dit samlede festlook.

Smykker til arbejde

Har du brug for de perfekte smykker til at fuldende et chic og klassisk office look? Sæt tonen med stilfulde og feminine ferskvandsperle øreringe, creoler med matte overflader eller farverige glas krystal smykker, og kombiner det med en kølig, sort blazer.

Uanset om du foretrækker en chunky halskæde, store statement hoops, asymmetriske øreringe, kæde øreringe med ferskvandsperler eller krystaller, har vi det, du har brug for. Find dine yndlings smykker i dag.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vi vil så gerne hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du er altid hjertelig velkommen til at ringe til os eller skrive til os lige her.

Ses vi til Singles Day 2020?