Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

TILMELD DIG OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

Singles Day 2022

11.11.22

Glæd dig til at fejre Singles Day 2022 med Dansk Copenhagen

Singles Day er blevet en fast del af shoppingkalenderen, og vores Singles Day tilbud er lige så gode, som de er forskellige. Bliv inspireret til dit næste smykkekøb og sæt dine bedste ønsker på ønskelisten. Singles day er den 11. november, så glæd dig til vores store Singles Day fest. Ved vores Singles Day udsalg finder du masser af skønne smykker, måske er din favorit blandt tilbuddene. Måske finder du lige præcis det smykke du ikke vidste, du havde brug for?

Fantastiske Singles Day tilbud

Singles Day er blevet større for hvert år, og vi i Dansk Copenhagen kan ikke vente med at overraske dig med utallige Singles Day tilbud på en lang række tidløse og udsøgte smykker. Singles Day handler om at forkæle dig selv, uanset om du er single eller i et forhold, så er dette dagen hvor DINE behov er i fokus! Vores tilbud på Singles Day er kun tilgængelige online. Køb noget til dig selv, fordi du fortjener det, eller find den perfekte smykkegave til en vigtig kvinde i dit liv. Mens du venter kan du gå på opdagelse i vores aktuelle tilbud.

Halskæder

SINGLES DAY HALSKÆDER

Søg efter din yndlingshalskæde fra Dansk Copenhagen på Singles Day, hvor du kan finde korte, mellemlange og lange halskæder. Vi har et stort udvalg af halskæder der passer til enhver halsudskæring. Udforsk vores nye multifunktionelle halskæder, der giver uendelige muligheder for styling. Vi har en række lækre halskæder i minimalistisk design, statement halskæder samt tidløse klassikere så du kan sammensætte det perfekte look. Oplev vores nuværende samling af halskæder til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv samt ferskvands-perlehalskæder. Mange af vores halskæder er justerbare, så du kan tilpasse længden og opnå dit ønskede look. Lad dig inspirere allerede i dag, så du er forberedt til vores store Singles Day udsalg.


Øreringe

SINGLES DAY ØRERINGE

Find de øreringe du mangler for at fuldende dit outfit. På Singles Day kan du finde øreringe i dansk design, uanset om du leder efter festlige øreringe, statement øreringe eller funklende øreringe til at lyse op i de mørke vintermåneder. Vi har smukke minimalistiske ørestikker, creoler og hoops øreringe. Gør dig klar til Dansk Copenhagen Singles Day udsalg, og vælg dine yndlingssmykker allerede nu. Oplev vores nuværende samling af øreringe til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv såvel som perleøreringe med smukke ferskvandsperler.

Armbånd

SINGLES DAY ARMBÅND

Oplev udvalgte armbånd i dansk design på Singles Day hos Dansk Copenhagen. Brug et personligt tilbehør, der fuldender dit outfit og tilføjer det sidste touch. Er du klar til at stråle om kap med vores armbånd belagt med ægte guld, sølv, hæmatit eller rhodium? Brug dem hver for sig eller sæt dem sammen alt efter dit humør og dit outfit. Få inspiration til dit personlige look med vores armbånd til kvinder, og vælg mellem elastiske armbånd, bøjelige armbånd, link armbånd og kæde armbånd. Udforsk vores nyeste kollektion af armbånd til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv samt perlearmbånd med smukke ferskvandsperler.

Ringe

SINGLES DAY RINGE

Find ringe til enhver lejlighed. På Singles Day kan du finde ringe i dansk design, uanset om du leder efter simple og minimalistiske ringe, funklende og festlige ringe til at lyse op i de mørke vintermåneder eller statement ringe til at understrege din personlighed. Vi har smukke minimalistiske ringe. Gør dig klar til Dansk Copenhagen Singles Day udsalg, og vælg dine yndlingssmykker allerede nu. Oplev vores nuværende samling af ringe til kvinder belagt med 14 karat guld, rhodium eller sølv.

Hvad er Singles Day?

Singles Day opstod i Kina i 1990-erne. En gruppe mandlige studerende besluttede at fejre deres single status ved at arrangere festligheder for enlige på universiteterne. Læs mere: hvad er Singles Day?

Vis kærlighed på Singles Day til én du holder af med en personlig smykkegave

Singles Day er en af de mest populære internationale shopping dage på året, fordi man kan opnå store besparelser på gaver til sig selv eller en julegave til en særlig person. Find smykkegaver til enhver anledning, f.eks. smykkegaver til konfirmation, fødselsdagsgave, julegave eller Mors dags gave. Tilkøb en af vores fine gaveæsker til den du holder af. Vi har et fint udvalg af dansk designede halskæder, ringe, armbånd, øreringe og accessories i forskellige stilarter til enhver smag.

Smykker til fest

Klar til sæsonens fester? Udforsk vores smykke kollektioner og find inspiration til dine fest outfits til alle julens fester og smykker til nytårs festen. Hvis du ønsker at tilføje ekstra shine til dit festoutfit, kan du vælge et par funklende øreringe med til den sorte kjole eller bær en lang rosa guld halskæde for at komplementere en kjole med en dyb udskæring. Det er perfekt til festlige lejligheder som jul, nytårsaften, eller når du har brug for at tilføje ekstra glam til en fest. Du kan også holde det helt enkelt ved at lade ét smukt smykke løbe med al opmærksomheden i dit samlede festlook.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få besked om eksklusive Singles Day og 10% af på dit første køb.


Kan vi hjælpe dig med noget?

Vi vil så gerne hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du er altid hjertelig velkommen til at ringe til os eller skrive til os lige her.

Ses vi til Singles Day 2022?