Køb lokalt find forhandler

Se hvilke butikker, der forhandler DANSK Copenhagen smykker nedenfor. Undgå at køre forgæves ved at kontakte din nærmeste forhandler om det ønskede produkt. OBS: Oversigten er vejledende.

BESTIL JULEGAVEN SENEST D.20. DECEMBER KL.12

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,00 DKK

Leveringstid 1-3 hverdage Fri fragt ved køb over 399 DKK 60 dages returret

Tilbud hos Dansk Copenhagen

Tilbud hos Dansk Copenhagen

Hos Dansk Copenhagen finder du året rundt et bredt sortiment af dansk designede smykker i god kvalitet til en overkommelig pris. Vores kollektioner omfavner tilsammen et bredt udvalg af stilarter inden for moderne smykker med et skandinavisk touch, der spænder fra 99 kr. op til 599 kr. Du kan derfor altid finde eksklusive smykker til enhver lejlighed uden at det skal koste dig en formue. I årets løb kan du finde ekstragode tilbud, når vi for eksempel fejrer Black Friday eller åbner op for vores januarudsalg. Herunder kan du læse mere om de forskellige tilbud du kan finde hos Dansk Copenhagen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag for at være helt up-to-date med vores kommende kampagner.

Forkæl dig selv eller skab uforglemmelige minder med en smykkegave

Uanset om du er på udkig efter en funklende guldring der ville fuldende fest-looket, et par stilfulde kæde øreringe med perler eller en personlig og unik gave til din nærmeste, så har vi hos Dansk Copenhagen et bredt udvalg af populære smykker der kan kaste glans over ethvert outfit. På årets store udsalgsdage, såsom Singles Day, Black Friday og Cyber Monday, vil der være ekstra mulighed for at lægge lidt flere af favoritsmykkerne i kurven. Måske kan du endda både få råd til venindens fødselsdagsgave og til lidt selvforkælelse!

Dansk Copenhagen rabatkoder


Du vil ofte opleve at vi strikker gode rabatter sammen til dig på udvalgte smykker. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du fra tid til anden få tilbudt attraktive rabatkoder som kan indløses ved at taste dem ind i rabatkode-feltet i check-out-forløbet. Rabatkoder kan dog ikke kombineres med i forvejen nedsatte varer eller andre rabatkoder.

Medlemstilbud hos Dansk Copenhagen

Som medlem af Dansk Copenhagen, forkæler vi dig ikke blot med nyheder og sneak peeks på kommende kollektioner. Vi byder også på eksklusive rabatter samt 10% rabat på dit første køb. Derudover vil du automatisk deltage i en månedlig konkurrence hvor du kan blive den heldige vinder af et smykkegavekort til værdi af 1500 kr.

Aktuelle tilbud på smykker

For at gøre plads til vores nyeste kollektioner, har vi sat smykker og accessories fra tidligere sæsoner i outlet. Her kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af blandt andet øreringe, halskæder, armbånd og ringe på tilbud, og spare helt op til 50%. Hvis du mangler nogle essentials i din smykkesamling eller har brug for at fornye hverdags-looket, så tag et kig i vores outlet hvor du vil finde skønne smykker til enhver lejlighed til stærkt reducerede priser.

Sæson udsalg

Hos Dansk Copenhagen har vi typisk to store sæson udsalg hvor vi gør plads på hylderne til lanceringen af sæsonens nyeste kollektioner. På januarudsalget har du chancen for lyse op i vintermørket med funklende øreringe med rainbow farver eller give vinterens praktiske klæder et frisk pust med en multi-styleable guldhalskæde prydet med natursten. Sommersæsonen byder ligeledes på gode rabatter på en lang række eksklusive smykker. Opgradér sommerens look med et par trendy creoler øreringe i sølv eller et smukt, chunky guldarmbånd der highlighter sommerens gyldenbrune tan. Glem ikke at checke den nyeste sommer-kollektion ud også, hvis du vil være helt up-to-date med sommerens smykke-trends.

Få julegaverne i hus til Black Friday

I vintersæsonen er der ekstra tryk på kampagnerne. Hos Dansk Copenhagen fejrer vi julesæsonen ved at tilbyde attraktive priser på udvalgte smykker. Vælg en smykkegave hvis du mangler noget til en helt særlig person der står dig nær. Det vil helt sikkert skabe glade og varme juleminder. Før vi skyder julesæsonen i gang, er der rig mulighed for at finde gode tilbud til årets store shoppedage, nemlig Singles Day, Black Friday og Cyber Monday. Kom på forkant med julegaveindkøbene og køb gaver til dem du holder af til en fordelagtig pris. Så er der måske er der også råd til nytårsfestens must-have smykke.